
Durata de implementare a proiectului este de 16 luni, iar finantarea va fi asigurata din Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR).
Pentru a participa la procedura de achizitie publica, ofertantul trebuie sa prezinte asigurarea de risc profesional pentru proiectare in valoare de minimum doua milioane de lei. De asemenea, participantii la licitatie trebuie sa aiba experienta in ducerea la bun sfarsit, in ultimii 5 ani, de lucrari similare a caror valoare cumulata sa fie de minimum 50 de milioane de lei (fara TVA), in cadrul mai multor contracte.
Contractul va fi atribuit pe criteriul celui mai bun raport calitate-pret, componenta financiara avand o pondere de 40% din punctaj, iar cea tehnica de 60%, astfel: experienta profesionala a managerului de proiect (6%), a echipei de proiectare (6%), a inginerului proiectant CCIA/ rezistenta (6%), a inginerului proiectant instalatii electrice (5%), a inginerului proiectant instalatii sanitare (5%), a inginerului proiectant instalatii termice (6%), a inginerului proiectant securitate la incendiu (6%), precum si garantia acordata lucrarii (20%).
Termenul-limita pentru depunerea ofertelor este stabilit la data de 19 august 2024, ora 15:00.
Studiul de fezabilitate aferent proiectului a fost elaborat de BB & Asociatii Design, sub coordonarea arh. Bogdan Babici. Din echipa de proiectare mai fac parte companiile Inginerie Civila (rezistenta) si CSP Proiect (instalatii electrice, sanitare, de incendiu, termice si ventilatii).