Joi, 20 Februarie 2025
RO EN

Canicula e aici. Angajatorii trebuie sa asigure suficienta apa de baut la locul de munca

Desi traim cu senzatia asta - mai ales cand formulam, simplu si simplist, generalizari de tipul „vara, lumea e in vacanta”- nu toata lumea pleaca in vacanta, nu toata vara. Viata continua si in lunile fierbinti ale verii - numai ca temperaturile ridicate vin cu o problema suplimentara. Acel „consumati minimum doi litri de apa pe zi” pe care-i auzim la radio si TV nu mai e deloc un mesaj optional. Costurile pentru sanatate in ignorarea acestei reguli de baza a functionarii organismului uman le depasesc pe cele ale efortului de a ne educa sa bem cata apa ne trebuie, in fiecare zi.
 
Orele de munca de peste zi se „simt” altfel pe canicula, indiferent daca se munceste intr-un spatiu cu aer conditionat sau sub cerul liber. Caldura va pune, cum va avea ocazia, presiune pe organism si, implicit, si pe starea de bine, si pe performanta profesionala.
 
E nevoie, asadar, de apa buna de baut – in cantitati mari. De unde o iei fara sa umpli birourile, santierul sau cantina de PET-uri? Sau daca nu ai incredere in apa de la robinet sau de la putul din apropiere...?
 
De la La Fantana. Pentru ca orice provocare legata de aprovizionarea cu apa la locul de munca ai avea, La Fantana are o solutie potrivita si care face ca apa de baut sa nu mai fie o problema.
 
Pentru birouri sau alte spatii inchise, exista abonamente la dozatoare de apa – fie de tipul watercooler, cu apa imbuteliata, livrata constant si in cantitatile necesare, fie de tip POU (purificatoare Point Of Use), care se racordeaza la reteaua de apa din cladire si ofera apa filtrata, rece sau fiebinte.
 
Ambele tipuri de sisteme de hidratare au avantaje si se preteaza unor anumite conditii de utilizare. Dozatoarele de tip watercooler depind doar de alimentarea cu curent electric a zonei acoperite in care acestea vor functiona. Asta le face pretabile si unor zone de munca mai greu accesibile, cum sunt santierele ori depozitele. Dozatoarele de tip POU (purificatoarele), pe de alta parte, sunt mult mai rentabile din perspectiva volumului de apa consumat si nu depind de momentul livrarii de apa, de exemplu. Evident, acestea trebuie racordate la o sursa de apa potabila, pretandu-se la utilizare in spatii construite si folosite (birouri, institutii, spitale etc.).
 
In ambele cazuri, La Fantana ofera nu doar aceste aparate in custodie, pe baza de abonament. Le si instaleaza, ofera unui reprezentant al clientului un training de utilizare si asigura mentenanta si servisarea acestora. Iar in cazul sistemeleoor watercooler, desigur, La Fantana asigura si livrarea la timp a numarului convenit de bidoane cu apa.

Din aceeasi categorie

12 Apr 10:53 | Academia Romana: 10 principii de valorificare sustenabila a resurselor minerale
13 Noi 11:13 | SmartWrap a lansat Centrul Mobil de Testare a Stabilitatii Paletilor
10 Feb 13:38 | H Victoriei 139 - Best International Residential Renovation /Redevelopment
17 Mai 13:13 | INNOCONSTRUCT: Angajamentul firmelor si Guvernului pentru digitalizare
11 Mar 13:49 | Reprezentantii industriei au semnalat blocaje de transport marfa in portul Constanta
22 Iul 11:39 | RBL, in 10 ani: De la 4 antreprenori la o comunitate de 230 de lideri de business
29 Iun 11:43 | Financial Times: „Nordis Mamaia va fi cel mai mare hotel de leisure din Europa”
23 Iun 13:57 | AKZONOBEL lanseaza competitia Paint the Future, dedicata start-up-urilor
18 Iun 13:57 | Andreas Lier, CEO al BASF, nou presedinte la Camera de Comert Romano-Germana
07 Apr 13:56 | Dedeman a investit 11,5 milioane euro in noul magazin din Sfantu Gheorghe
Image
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA